diumenge, 16 de desembre del 2018

Yonomi + Siri + Logitech Harmony


Encara no es pot controlar el Logitech Harmony amb Siri, Google Home o Alexa (aquest darrer almenys a l’estat espanyol, als USA si). És un anel de molts usuaris de Harmony des de fa molt temps que s’ha traduït en repetides i insistents peticions a Logitech.
A l’anterior post vam poder veure una alternativa DIY amb Siri que, tot i que funciona, no és oficial i de tant en quant dona errors i es desactiva.
Avui he descobert una alternativa més oficial que utilitza un tercer actor independent. Es tracta de Yonomi. Amb l’app de Yonomi es poden integrar diferents marques de components de domòtica i Yonomi si que suporta Siri. També hi ha un skill d’Alexa però només per als USA de moment. 

Que hem de fer?

1. Baixeu-vos de l’Apple Store la seva app
2. Configureu l’app feu que cerqui automàticament els vostres components de domòtica. Segurament haureu de donar permís per a que Yonomi accedeixi a cadascún dels components. Hauria de trobar el Logitech Harmony sense problemes
3. Creeu rutines per a controlar cadascuna de les activitats que tingueu configurades al Logitech Harmony. A cada rutina podeu configurar l’ordre de Siri que l’activarà.
4. Ja està, proveu Siri. A veure si us enten i executa l’activitat desitjada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada