dijous, 7 d’octubre del 2010

Configurar el Media Browser

Si t'ho montes be, el Media Browser et pot baixar automàticament totes les metadades de la teva col·lecció de videos. Anem a veure com fer-ho:
Primer pas: Organitzar la teva llibreria de videos.
Per exemple, preparem una carpeta per a pel·lícules que anomenem Films. Aquesta carpeta tindrà una carpeta per a cada pel·lícula amb el nom en anglès de la pel·lícula de la següent forma:
 Films/

2001, space odissey/

Back to the future/
Amb tants remakes és fàcil que hi hagi una nova versió del film i el Media Browser és confongui i et baixi les dades de la versió original del film del segle passat. Per evitar-ho, millor ficar l'any del film entre parèntesis desprès del nom de la següent manera:
Clash of the titans (2010)/
També podriem ficar els arxius de video directament a la carpeta principal, però aleshores hem de canviar el nom del fitxer, a més, de vegades ens poden trobar amb films dividits en dos fitxers, per tant, sempre és millor ficar-los dins d'una carpeta. A dins de la carpeta, ens és indiferent com es dirà el fitxer .avi. Media Browser ja considerarà la carpeta com el títol del film.
Per exemple:
Films/ clash of the titans (2010)/ cftt.charly.megaupload.avi
Aleshores configureu el vostre aplicatiu de descàrrega de forma que apunti a la carpeta i quan hagi descarregat el fitxer, el trobareu automàticament al lloc, amb la caràtula i les dades al mediabrowser, llest per a ser disfrutat.
Si teniu algun dubte sobre el títol de les pel·lícules podeu cercar-lo a http://www.themoviedb.org que és el provider que utilitza el MediaBrowser. D'aquesta manera aneu a tir segur, no fallareu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada