dissabte, 29 d’octubre del 2011

Hackintosh : Introducció

Aquí comença l'aventura de tenir un ordinador PC no Apple, en un Sistema Mac OSX.
Aniré apuntant aquí les operacions realitzades. Quin és l'objectiu:
L'objectiu és tenir un PC "normal", o sigui, amb peces comprades independents, amb el Sistema Operatiu que utilitzen els ordinadors Apple, o sigui el Mac OS X, en aquest cas el darrer, el Lion 1.7.2.
Els ordinadors Apple no són res més ordinadors com els altres amb uns components d'altres fabricants com qualsevol ordinador. El que passa, és que son components molt concrets, testejats per Apple, amb drivers fets per que tot rutlli.
El que es tracta aquí, és de trobar els components més adequats d'entre els components que venen per a PC normals, i que siguin més compatibles amb el SO dels Mac. Placa base, memoria, tarja gràfica, etc...
No és un procés fàcil ja us ho dic ara. Però hi ha molta gent que treballa per a saltar els obstacles que et vas trobant. Destaco, tonymacx86 i insanelymac com a dos punts de referència obligatoris que aniré seguint.
Al llarg d'aquesta sèrie de posts, aniré explicant les experiències que em vagi trobant, des del principi del procés fins al final. L'objectiu és recordar quins passos he seguit, tan per a mi, com per a qui li sigui d'ajuda.
Així que, endavant i que la força m'acompanyi!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada