dilluns, 8 de febrer del 2010

Media Browser



El W7MC té algunes mancances de base que altres MC incorporen. Algunes al principi no tenen gaire importància, però a mesura que en fas ús les vas necessitant més.
Una d'aquestes característiques seria per exemple, el portar un control sobre el que has vist i el que no. Quan veus múltiples sèries de TV i passa temps entre un episodi i un altre, no recordes en quin et vas quedar i comences a 'tastar' cada episodi a veure si l'havies vist o no. Si tens bona memoria potser l'encertes a la primera, però si no, probablement t'acabes tragant un spoiler al 'tastar' un episodi més avançat del que tocava. Doncs molts media centers ja incorporen un sistema que t'indica si un episodi l'has vist o no, en canvi el de WMC no.
Una altra característica és la cerca automàtica de metadades a Internet. Resulta agradable veure un resum de l'episodi o pel·lícula, una valoració i una caràtula. W7MC ja incorpora quelcom d'això per a les pel·lícules, però no per les sèries. Media Centers com ara XBMC ja incorporen aquesta característica de base.
Aquests aspectes em feien dubtar entre W7MC i altres programes... fins que vaig descobrir Media Browser!!!

Media Browser és un plugin per a WMC que incorpora totes aquestes funcionalitats. Cerca automàtica de metadades per internet i l'embelliment de la pantalla amb fons de les sèries i caràtules. Resums, llista i fotos d'actors, descripció d'episodis, etc... i tot automàtic.
Hi han altres plugins similars (Movie Library, Open Media library, My Movies 3), però per mi el millor és Media Browser. Altres que he probat anaven massa lents o encara eren Beta.
Per a més informació consulteu el post de Hack7MC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada