dilluns, 11 d’abril del 2011

APPLE TV2


APPLE TV2 és un "Media Center" de reduït tamany, baix consum i 120 euros (baix preu , per ser Apple), que et cap a la mà. Diguem que els de Cupertino han aplicat el que han aprés amb la tecnologia del iphone i iPad i l'han convertit en un accessori per a dotar la TV de casa, d'un accés als serveis de xarxa i video, YouTube, streaming de video etc... i la possibilitat d'oferir lloguer de pel·lícules a un 'mòdic' preu. A més a més és l'extensió del iPhone i iPad amb la tecnologia AirPlay. Pots emetre des d'aquests aparells video o música directament a l'AppleTV i per tant a la tele.

L'AppleTV és molt simple. Una caixa on tot just hi cap, una connexió a la corrent, una sortida HDMI, un port MicroUSB, una sortida de sò òptica i una sortida Ethernet, i un comandament molt simple estil MAC.
El menú també és molt senzill:
  • un primer menú per llogar pel·lícules. Si són HD 720p, valen uns 6 euros. 
  • Un altre menú d'accés a Youtube, radios, partits de beisbol, trailers
  • un altre menú per a connectar-te a ordinadors de la teva propia xarxa i compartir fitxers de video i música amb iTunes. 
  • Un altre de configuració i poca cosa mes.
Quines limítacions té:
  • No permet reproduïr videos de 1080p, com a molt 720p. Sembla que és una limítació de hardware. Que no dona més de si.
  • Només permet formats de video dels que admet els aparells mòbils Apple, o sigui,  .m4v, .mp4, i .mov
Aleshores, si et mantens en un entorn completament Apple, (o sigui, donant l'esquena a la realitat que ens envolta) és "perfecte" però si estas acostumat a moure't amb fitxers de video de tots els formats possibles tindràs un problema.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada