dissabte, 6 de setembre del 2014

Classificació

Si penso una mica en els aspectes que vull tractar en aquest blog me n'adono que es poden classificar en una sèrie de temes que són projectes per a mi. Algun d'aquests projectes fa anys que dura, d'altres són més recents i potser alguns altres encara no han sorgit i més endavant naixeran, qui sap. Per això, he cregut oportú classificar les entrades d'aquest blog en cadascun d'aquests projectes. Ara mateix, tinc oberts els següents:

Domòtica: Tot allò que es pot automatitzar en l'aspecte domèstic. Van sortint gadgets que "ajuden" a aconseguir un entorn domèstic similar a aquells que podem veure a les pel·lícules futuristes. Però tots sabem que a la realitat les coses no són tan senzilles com semblen.
Estalvi d'energia: Si comparem el consum d'energia actual a casa amb el que teníem fa uns anys hem de tenir en compte el nombre de gadgets i aparells electrònics que adquirim avui en dia. Això si, els aparells d'ara consumeixen molt menys que abans. Suposo que el consum d'una tele de les de rajos catòdics no té res a veure amb una LED actual.

Gàdgets: Aquells aparells que vull comentar i que no es poden classificar en cap de les altres categories.

Informàtica: Aquells elements de Hardware i Software que m'agradaria comentar-vos i que no formen part de cap de les altres categories.

Bricolatge: Pot ser que algun d'aquests temes sigui transversal amb els altres. El bricolatge n'és un exemple d'això.
Media Center: Aquest és un projecte que fa molts anys que dura i que contínuament està canviant adaptant-se a les noves circumstàncies. L'objectiu d'aquest projecte és aconseguir un sistema d'audio/video domèstic que em permeti accedir a tot el material multimèdia en l'entorn domèstic amb la màxima facilitat i la màxima qualitat. És un projecte tan complexe o tan senzill com es vulgui fer. Soc molt exigent en aquest projecte, i, els requeriments, les expectatives que jo mateix em marco, van canviant contínuament. Així que sempre estic en una fase de millora contínua, i fa molts anys que dura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada